December, tid til Julerengøring !
October 5, 2022

             December & Julerengøring 

December er tiden på året hvor mange af os tænker på “ julerengøring og hovedrengøring “  
Juletiden har altid været en af de favorit festligheder, der bringer familie og venner sammen i denne magiske tid på året. Selv i nutidens moderne samfund, med så hektiske livsstil, er de stadig et fredeligt tilflugt for, at dele kvalitetstid,og hyggelige samvær.
 
Duften af ​​friskbagte hjemmelavede kager glæder vi os alle til ..derfor reflekterer vi i god tid over “ovenrens” “ hoved grundig rengøring “og “julerengøring” generel. 
Med enhver festligheder, er der også rengøringsopgaver før og efter. Hver husmor ønsker at have et uplettede og indbydende hus til festligheder, men vi ønsker ligeså renhed når festen er ovre og hvorfor ikke, også start det ny år 2019 med et rent hjem og god samvittighed ?
 
Der er opgaver i huset, der venter på din opmærksomhed også denne december og bør aldrig ignoreres i lang tid og efterlades til alle sidst øjeblik.  Sådan en er julerengøring.  Rengøring skal ske før, under og efter juletiden for at sikre, at dit hus er tiptop. Desto renere og mere forberedt dit hjem er, jo bedre helhedsindtryk af dit hjem og omsorg vil efterlade i dine gæsters oplevelse af kvalitet og nærvær. 
 
Det er sandsynligt, at dette er den sidste ting i tankerne. Du har sandsynligvis en masse shopping, madlavning og dekorationer at tænke på, så det kan være svært at finde tid til at gøre en grundig hovedrengøring til jul. Hvis du ikke er så meget for at gøre alt dette ekstra arbejde, overvej at ansætte professionel rengøringshjælp for en “engangs” julerengøring. 
 
Du kan altid henvende dig uforpligtende til vores kontor på info@trinfortrinservice.dk og indhente en af vores juletilbud. 
Er du frisk til at julerengøre ? 

I de næste post vil vi skrive om planlægning for julerengøring der kan hjælpe til at udføre opgaven systematisk og tidsbesparende. 

 

Share the post
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Kontakt osTrin for Trin Servicekr
Kontakt os

Søndre røsevej 30

2791 Dragør 

Savv沫et 32Gram6510Denmark

Call Us On

+ 45 2783 5627

Email Us

info@trinfortrinservice.dk

 

Jylland og Øerne

Savværket 32,

6510 Gram

+ 45 2783 5627

info@trinfortrinservice.dk

Payment options
© 2014 Trin for Trin Service - All rights reserved