Kender du også til gule fuger, plettede fuger, tilkalkede fuger, i det hele taget bare grimme fuger mellem klinkerne eller fliserne på badeværelset ?
December 2, 2022

  Fuger på badeværelset er udsat for vand, kalk, sæbe og snavs og kan derfor hurtigt få grimme misfarvninger. Disse grimme fuger har generet mig længe. Og har derfor undersøgt og afprøvet diverse muligheder. 

Hos Trin for trin service bruger vi helst metoder, værktøj og produkter alle kan let kom til at have i deres køkken. Vore mål er at yde et kvalitativ, kreativ og effektiv service for vores kunder. Og derfor lidt mere end bare hjemmeservice. 

Erfaringer viser, at det er mange der døjer med ”snavs og skidt” mellem fliserne på badeværelset. Du har sikkert prøvet at fjerne det (uden held), og måske har du tilmed købt dig fattig i rengøringsmidler- og produkter, der garanterer, at de kan fikse fugerne så nemt som ingenting. Men, der sker ikke i virkeligheden. Man må prøve sig frem med gammeldags remedier. 

Bagepulver er et stort hit når det kommer til rengøring– Bagepulver kan få hjemmet til at skinne og gøre stort set hvad som helst rent, da det er et mildt slibemiddel der er venlig mod miljøet.

Tips 1

 •         En halv deciliter blegemiddel – købes i de fleste supermarkeder, også økologisk

 •         To deciliter bagepulver – findes sikkert i dit køkkenskab

 •         En slidt tandbørste

 

Metode: 

blande blegemiddel og bagepulver til en ‘dej’, som skal smøres mellem fliserne på badeværelset. Lad herefter dejen sidde i yderligere 5-10 minutter.

Nu kan du blot skylde dejen af med din bruser eller en våd klud. ”Voila”, dine fliser er nu rene igen (fliserne vil være mørke, indtil de tørrer, så der går lidt tid, før du rigtigt kan nyde det flotte resultat).

 

Tips 2

7 glas rent vand 

1/2 glas bagerpulver 

1/2 glas citronsaft 

1/4 glas eddike 

Blande det og sprøjte væsken med en sprayflaske på fugerne og fliserne, skrub med en gammel tandbørste og skylle med vand fra bruseren derefter. 

Udover at rense fliserne i badeværelset kan bagerpulver bruges til meget andet rengøring som : 

 1. Du kan benytte dig af bagepulver til at få vandhaner og andre blanke overflader i huset til at skinne som nyt. Bland lidt bagepulver med vand og derefter gnubber du det bare på de blanke overflader.
 2. Bagepulver på en fugtig klud kan hjælpe dig med til at gøre fedtede bordplader rene. 
 3. Bagepulver kan – sammen med rent vand – også bruges til at gøre køleskabet rent med. 
 4. Bagepulver er også god som ovnrens. 
 5. Til gryderne og panderne ramt af genstridige madrester.
 6. Bagepulver kan gnubbes på rødvins- og kaffepletter for pletfjernelse.
 7. Du kan fjerne grim lugt fra dine afløb med bagepulver og eddike. 
 8. Er termokanden blevet grim indvendig, eller lugter den for meget af gammel kaffe? Kom en teskefuld bagepulver i kanden og hæld varmt vand i. Kanden skylles med rent vand, og er nu så god som ny igen.
 9. Og hvorfor ikke som ansigtsmaske ? 

 

I næstkommende blogpost flere naturlig remedier at gøre rent med.

Share the post
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
Kontakt osTrin for Trin Servicekr
Kontakt os

Søndre røsevej 30

2791 Dragør 

Savv沫et 32Gram6510Denmark

Call Us On

+ 45 2783 5627

Email Us

info@trinfortrinservice.dk

 

Jylland og Øerne

Savværket 32,

6510 Gram

+ 45 2783 5627

info@trinfortrinservice.dk

Payment options
© 2014 Trin for Trin Service - All rights reserved